+38 (067) 322-39-57

ПН-НД: 10:00-20:00

меню
  • Новини
  • /
  • ZLAMні питання: Наталія Кравець

ZLAMні питання: Наталія Кравець

Нове відео на сайті ТЦ Домосфера!

«Чорний квадрат» Малевича – це мистецтво? Які 3 будівлі у вашому улюбленому місті ви б негайно знесли? Що таке дизайн і в чому його відмінність від краси та стиля? Який момент у житті був ZLAMним?

Ми зробили серію коротких інтерв’ю з учасниками арт-події ZLAM: art meets design – організатором проекту ZLAM, креативним директором ТЦ Домосфера та D.HUB Наталією Кравець, дизайнерами Юрієм Зименком, Катериною Соколовою, Юлією Яланжи, Ігорем Гавриленком, Костянтином Кофтою, головною редакторкою HIS.UA (https://his.ua/) та експертом у галузі українського дизайну Анастасією Белогривцевою, галеристом, арт-дилером Олександром Щелущенком.

Першою на питання про майбутнє та сучасність, штучний інтелект та людей, ділову сферу та особисте відповідала Наталія Кравець.

На виставці ZLAM живописне мистецтво сучасних українських художників Миколи Білоуса, Євгена Петрова, Рустама Мірзоєва зустрінеться з предметами дизайнерського мистецтва від Вікторії Якуши, Катерини Соколової, Юрія Зименка, Святослава Зброя, Юлії Яланжи, Нікіти Букороса, Дмитра Козиненка, Ігоря Гавриленка, Костянтина Кофти, а також культових особистостей у світі дизайну Ludwig Mies van der Rohe, Harry Bertoia, Marcel Breuer, Warren Platner, Eero Saarinen, Charles & Ray Eames, Alexander Girard, George Nelson, Verner Panton, Arne Jacobsen, Le Corbusier & Pierre Jeanneret & Charlotte Perriand , Gio Ponti, Yasuhiko Itoh.

Головним дизайнером виставки став відомий український дизайнер інтер’єрів, керівник Design Studio Yuriy Zimenko Юрій Зименко (https://zimenko.ua/).

Картини для виставки ZLAM надані соорганізатором проекту Олександром Щелущенком, директором «Галереї «ЦЕХ» (http://www.tsekh.com.ua/).

Арт-подія ZLAM відбудеться в D.HUB на Столичному шосе, 101, ТЦ Домосфера, 3 поверх, та пройде з 27 серпня по 13 вересня 2020 р.

Схожі новини

Перша благодійна галерея сучасного українського мистецтва

В Домосфері відкрилася Art Ukraine Gallery – перша благодійна галерея, де виставлені твори найвідоміших українських художників, скульпторів, фотографів. Проект має дві великі мети:

Подробиці

Юлия Яланжи: сложный цвет – это просто

Четверг, 10 сентября, 17:00 Как «поженить» и «подружить» цвета, как научиться видеть цвет и не бояться цветовых решений расскажет Юлия Яланжи, украинская художница, дизайнер, основательница

Подробиці

Christmas Design у D.HUB

Креативний простір D.HUB, що на 3-му поверсі ТЦ Домосфера, допомагає відчути, що для справжнього свята, тепла, затишку та позитивних емоцій не повинно бути ніяких обмежень! Свято –

Подробиці