+38 (067) 322-39-57

ПН-НД: 10:00-20:00

меню
  • Новини
  • /
  • Проєкт «Щирі.Свята» у Radisson Blu на Подолі

Проєкт «Щирі.Свята» у Radisson Blu на Подолі

Напередодні зимових свят торговий центр «Домосфера» та Radisson Blu на Подолі повторно відкрили фотовиставку благодійного проєкту «Щирі. Свята».

 13 грудня у Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil City Centre відбулось повторне відкриття однієї з найпопулярніших столичних фотовиставок 2018 року, що була ініційована в рамках благодійного проєкту «Щирі.Свята» від ТЦ «Домосфера» та агенції Gres Todorchuk. На виставці представлено 12 світлин – 12 історій про національне вбрання столітньої давності із Західного Поділля, Покуття, Середньої Наддіпрянщини, Гуцульщини та Галичини. Кожна фотокартина присвячена традиційному українському святу, на що вказують атрибути та елементи вбрання.

Героями зйомки стали відомі українці: співачка та Народна артистка України Тіна Кароль, переможниця «Євробачення 2016» Джамала, Герой України та Народна артистка Ніна Матвієнко, популярні співачки Ната Жижченко (ONUKA), Олександра Зарицька (KAZKA), Соломія Мельник та Наталка Галаневич (Dakh Daughters), телеведучі Маша Єфросиніна, Леся Нікітюк, Григорій Решетник разом із дружиною Христиною та синами, Марина Кухар, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету Катерина Кухар. Автентичними образами героїв займалася команда Музею Івана Гончара.

«Для нас честь приймати цей прекрасний проєкт, особливо у святковий сезон, коли тема святкування дуже доречна та влучна. Сподіваємося, фотовиставка принесе нашим гостям та всім відвідувачам стільки ж насолоди, скільки й нам!», — коментує Керін Вельдман, генеральний менеджер готелю.

Фотовиставка проєкту «Щирі. Свята» – це розповідь про те, якими бачили себе українські предки: вільними і самобутніми, яскравими і багатими. Це історія різноманітності, адже чи не кожен український регіон має власне бачення народного строю. І водночас це відтворення того, що об’єднує кожен народ — святкових традиції.

 

Виставка триватиме для всіх бажаючих у лобі готелю Radisson Blu на Подолі до 15 лютого, вхід безкоштовний.

МЕДІА-КОНТАКТИ:

Анна Грузіна, бренд-менеджер ТЦ «Домосфера»

gruzina@v-d.com.ua 

Яна Кожекіна, менеджер з маркетингу та комунікацій Radisson Hotels у Києві

yana.kozhekina@radissonblu.com

 

ПРО ПРОЄКТ «ЩИРІ. СВЯТА»

Проєкт «Щирі. Свята» був презентований у 2018 р. Це третя частина благодійної ініціативи

ТЦ «Домосфера» та агенції Gres Todorchuk, яка розпочалася у 2014 р. та завдяки якій вдалося зібрати понад 610 000 грн. на допомогу пораненим бійцям у Київський військовий шпиталь, «Волонтерській сотні», Музею народної творчості Михайла Струтинського (Косів, Івано-Франківська обл.), Новоайдарському краєзнавчому музею (Новоайдар, Луганська обл.) та Національному центру народної культури «Музей Івана Гончара» (м.Київ).

Автори ідеї – Ярослава Гресь та Олександр Тодорчук. Продюсер – Наталія Кравець. Фото – Дмитро Перетрутов.

Схожі новини

Колаборація Makhno x Kofta: як нас об’єднала ідея нового світу Obitovana 5019

Четвер, 10 вересня, 19.00 Уявіть собі світ через 3000 років. Буяння трав злилося з градієнтами м’ятно-тархунних дерев на тлі рожевого піску. Життєдайна повінь денного світла і чистих сердец

Подробиці

ZLAM. ZLAAAM!!

Організатори та учасники Виставка ZLAM: art meets interior design Наталія Кравець, Юрій Зименко, Анастасія Белогривцева, Юлія Яланжи, Ігор Гавриленко та Костянтин Кофта, Олександр Щелуще

Подробиці

Ми знову працюємо!

Друзі, з 1 травня​ ТЦ ДОМОСФЕРА відновлює роботу! Ми працюємо: 1 травня - 10:00 - 19:00 2 травня - ВИХІДНИЙ А з 3 травня - у звичному графіку 10:00 - 20:00 Щиро чекаємо на

Подробиці